Uşak Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 20 Aralık 2020 tarihinde ‘‘Teaching and Learning Pronunciation and Vocabulary with Technology’’ başlıklı online hizmet içi eğitim düzenlendi. Zoom platformunda gerçekleşen eğitime Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanları katıldı.

Gazi Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Gonca Yangın Ekşi’nin konuşmacı olduğu etkinlikte dil öğretim sürecinde ‘pronunciation’ öğretiminin önemi vurgulandı. Aynı zamanda ‘pronunciation’ öğretme teknikleri ve ‘web 2.0’ araçlarının derslerde ‘pronunciation’ öğretimine entegre edilerek öğrenciler için etkili öğrenme yöntemleri hakkında bilgiler verildi. Son olarak etkinlik soru-cevap ve görüşler bildirilerek sonra erdi.

30 Aralık 2020