Bugün saat 16:00-17:00 arasında Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilen çevrimiçi etkinlikte Pamukkale Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Eda DURUK üniversitemiz İngilizce hazırlık öğrencilerine ve İngiliz Dili ve Edebiyatı ABD öğrencilerine İngilizce okuma becerisini geliştirmeye yönelik stratejileri örnekleriyle anlatmış, İngilizce okuma becerisinin öğrenimi ve öğretimi ile ilgili İngilizce öğretmenleri ve öğrenciler için yararlı olabilecek dijital kaynakları uygulamalı olarak göstermiştir. Üniversitemiz İngilizce hazırlık ve İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencilerinin, öğretim elemanlarının ve çevre illerden İngilizce öğretmenlerinin katıldığı etkinliğin moderatörlüğünü Fen Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü İngiliz Dili ve Edebiyatı ABD Araştırma Görevlisi Mustafa ÇALI yapmış olup, etkinlik öğrencilerin soruları ve sorulara verilen cevaplarla sona ermiştir.

21 Nisan 2021