02 Haziran 2021 Çarşamba günü 16:00-17:00 arasında Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilen çevrimiçi etkinlikte Pamukkale Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Seher İŞCAN üniversitemiz İngilizce hazırlık öğrencilerine ve İngiliz Dili ve Edebiyatı ABD öğrencilerine İngilizce kelime becerisini geliştirmeye yönelik teknikleri örnekleriyle anlatmış, İngilizce kelime becerisinin öğrenimi ve öğretimi ile ilgili İngilizce öğretmenleri ve öğrenciler için yararlı olabilecek dijital kaynakları uygulamalı olarak göstermiştir. Üniversitemiz İngilizce hazırlık ve İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencilerinin ve öğretim elemanlarının katıldığı etkinliğin moderatörlüğünü Fen Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü İngiliz Dili ve Edebiyatı ABD Araştırma Görevlisi Mustafa ÇALI yapmış olup, etkinlik öğrencilerin ve öğretim elemanlarının soruları ve sorulara konuşmacı tarafından verilen cevaplarla sona ermiştir.