29 Mayıs 2021 Cumartesi günü 16:00-17:00 arasında Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilen çevrimiçi etkinlikte Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü İngiliz Dili ve Edebiyatı ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Güven MENGÜ üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü İngilizce hazırlık programı öğrencilerine ve Fen Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü İngiliz Dili ve Edebiyatı ABD öğrencilerine yönelik olarak İngilizce öğreniminde teknoloji kullanımı ile ilgili bir konferans vermiştir. Konferansta yabancı dil öğreniminde teknoloji kullanımının tarihsel geçmişi, yabancı dil öğreniminde teknoloji kullanmanın önemi ve yabancı dil öğreniminde günümüzde kullanılan teknolojik araçlar ele alınmıştır. Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu Yabancı Diller Bölümü İngilizce hazırlık öğrencilerinin ve Fen Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü öğrencilerinin katıldıkları etkinliğin moderatörlüğünü Fen Edebiyat Fakültesi Batı Dilleri ve Edebiyatları Bölümü İngiliz Dili ve Edebiyatı ABD Araştırma Görevlisi Mustafa ÇALI yapmış olup, etkinlik öğretim elemanlarının ve öğrencilerin soruları ve sorulara konuşmacı tarafından verilen cevaplarla sona ermiştir.